Muur

Home > Muur

Muur

U kunt een muur laten zetten van betonblokken of bijvoorbeeld een houten frame afgewerkt met gyproc of mdf platen. Deze laatste optie is lichter dan bijvoorbeeld betonblokken.  Wij kunnen u perfect adviseren wat in uw situatie de beste oplossing is. In welke ruimte wenst u de muur? Heeft u een houten of een betonnen vloer?
Wenst u nadien de muur te voorzien van behang of wilt u de muur in de door u gewenste kleur sausen of laten sausen? Of een deur?
Wilt u uw keuken bij uw kamer trekken en moet er een opening in de muur gemaakt worden? Is het een draagmuur dan moet er een latei geplaatst worden. Vraag naar de mogelijkheden.
Om uw elektriciteitsdraden of bijvoorbeeld leidingen weg te werken kunt u een omkasting laten maken.

Bekijk hieronder enkele uitgevoerde projecten en op de pagina's vindt u onze standaard prijzen of bekijk onze gehele prijslijst met onze  standaard prijzen en voorwaarden. Voor het plaatsen van een omkasting maken wij graag een vrijblijvende offerte.

Behangen

behangen-4

Gyproc

gyproc

Omkasting maken

koof-6

Logo-UR-VL-FR

Informatie aanvragen:

Voor een geheel vrijblijvende offerte kunt u ons bellen: Nere: 0474 59 60 06
of Steven 0478 68 53 78 of contact opnemen middels het sturen van een e-mail.
U kunt ook het hoofdkantoor bellen: 078 155171 (zonaal tarief). Doordat zij de telefoon voor ons aannemen kunnen wij ongestoord doorwerken. Dus ook straks bij u! Uw Rechterhand zorgt ervoor dat wij dezelfde dag uw boodschap krijgen.